HollandsNieuwe

Hollandsnieuwe sim only

De provider hollandsnieuwe is een nieuwe provider van onder andere sim only in Nederland. hollandsnieuwe werkt samen met Vodafone en is dus ook te vertrouwen op het gebied van service. De sim only abonnementen van hollandsnieuwe zijn uniek omdat je maar gebruikt maakt van een bundel.

Het is ook mogelijk om bij deze provider een abonnement met mobiel te kopen, ga daarvoor naar deze pagina. Echter vandaag de dag staar hollandsnieuwe meer bekend om de abonnementen zonder telefoon (sim only). Dit is vooral omdat hollandsnieuwe een van de goedkoopste sim only aanbieders in Nederland is. Het is mogelijk om te kiezen voor een eenjarig of tweejarig contract. Als je voor een tweejarige contract gaat ben je goedkoper uit dan bij een eenjarig contract.

Waarom hollandsnieuwe

hollandsnieuwe is een van de bekendste providers in Nederland. Dit komt vooral doordat het door Vodafone is opgericht en doordat de prijzen erg goedkoop zijn. Er is sprake van een veilig & stabiel netwerk, dit is natuurlijk erg belangrijk. De sim only pakketten van hollandsnieuwe zijn erg goedkoop vergeleken met de concurrentie. Ook kan je je abonnement elke maand aanpassen zoals jij die wilt, naar beneden of naar boven.

Hollandsnieuwe bundels

Zoals al vaker is gezegd zijn de sim only abonnementen van hollandsnieuwe niet duur. Echter zitten hier ook wel nadelen aan. Als jij bij hollandsnieuwe een abonnement van 150 bel/SMS minuten neemt, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet. Je moet een abonnement van 300 of meer bel/SMS minuten nemen wil je gebruik kunnen maken van het mobiele internet.  Dit aantal is ook meteen het aantal MB's.

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een hollandsnieuwe sim only abonnement geen telefoon erbij.

Een hollandsnieuwe sim only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen hollandsnieuwe sim only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Hollandsnieuwe sim only met telefoon

Het is ook mogelijk om een Hollandsnieuwe sim only abonnement te nemen met een telefoon erbij. Je krijgt dan een nieuwe telefoon met een sim kaart die je per maand afbetaald. Op deze pagina kan je hollandsnieuwe abonnementen vinden met een telefoon erbij.

Het is wel belangrijk om te weten dat je zo'n abonnement altijd moet afbetalen, dit doe je in termijnen. Het is dus ook niet zomaar mogelijk om een nieuwe mobiel aan te schaffen zodat je niet meer voor de andere hoeft te betalen. Het is echter wel mogelijk om je aantal MB's en belminuten bij te werken.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

hollandsnieuwe sim only