Apple iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus Kopen

iPhone 6S Plus Kopen? Dat kan! TelefoonVandaag.nl heeft voor u alle de beste deals voor de iPhone 6S Plus op een rijtje gezet. U kunt zelf uw iPhone uitkiezen door onderaan deze pagina alle de abonnementen met elkaar te vergelijken. Selecteer eerste welke Provider je wilt, hierna kan je je maximale budget kiezen en het aantal belminuten en internet dat u wilt toevoegen. Je kan natuurlijk ook de prijzen van groot naar klein vergelijken. Zodra u dit allemaal heeft gedaan kiezen wij de beste keuze voor u uit!

iPhone 6s Plus Review

De iPhone 6s Plus is de grotere broer van de iPhone 6S. De telefoon is flink verbeterd. Onderandere de camera is met maar liefst 4 megapixel omhoog gegaan, van 8 naar 12. Ook kan je gebruik maken van de nieuwe 3D Touch technologie.

Door de nieuwe A9 Chip werkt je mobiel extreem snel. Ook het werkengeheugen is verdubbeld. Ben je dus van plane om een iPhone 6s Plus te kopen? Vergelijk dan op TelefoonVandaag.nl de beste deals!

Besturingssysteem IOS

Een iPhone 6s Plus gebruikt niet zoals de meeste andere telefoons Android als besturingssysteem, maar IOS. IOS heeft jaren geduurd om te maken en is een heel erg groot succes bij Apple. IOS is voor alle leeftijden makkelijk mee om te gaan. Het grote voordeel van IOS vergeleken met andere besturingssystemen is dat IOS enorm makkelijk te gebruiken is, voor jong en oud. Je hebt niet eens een handleiding nodig. IOS gebruikt niet de Play Store die Android wel gebruikt maar IOS gebruikt de AppStore. IOS heeft alle beroemde apps die Android ook heeft. Let wel op dat je voor sommige apps moet betalen!

Waarom de iPhone 6s Plus kopen

De Apple iPhone 6s Plus is de opvolger van de iPhone 6s! De grote voordelen van deze nieuwe iPhone is dat het werkgeheugen is verdubbeld, namelijk van 1GB naar 2GB. Ook is de camera van 8 megapixel naar 12 megapixel gegaan. De nieuwe iPhone 6s Plus maakt gebruik van 3D Touch technologie. Je mobiel voelt aan of je hard of zacht drukt op het scherm.

iPhone 6s Plus Vergelijken

De iPhone 6s Plus kopen begint bij TelefoonVandaag.nl Op TelefoonVandaag.nl kan je de deze prachtige iPhone vergelijken. De prijzen op de Nederlandse markt beginnen al vanaf 32,83 per maand! Natuurlijk kan je ook onze filters gebruiken om tot de beste keuze te komen. Zodra je een keuze hebt gemaakt wordt je automatisch doorgestuurd naar de website waar je je mobiel kan bestellen.

photo-camera

Camera van de iPhone 6s Plus

Apple heeft met de camera een flinke stap gemaakt. De camera's van van de iPhone 5 en de iPhone 6 hadden een resolutie van 8 megapixel. De iPhone 6S Plus maakt gebruik van een camera met 12 megapixel. Ook beweerd Apple zijn beeldsverwerkingsalgoritmen verbeterd te hebben.

Apple maakt bij de nieuwe iPhone 6S Plus ook gebruik van deep trench isloleation. De lichtsterkte van de nieuwe iPhone is gelijk geblven met f/2.2.

De hogere resolutie kent helaas ook zo zijn nadelen, de foto's nemen namelijk meer ruimte in beslag. Er wordt gezegd dat de grootte van een foto in MB'S zo'n 10 to 15% gestegen  is.

Display van de iPhone 6s Plus

De behuizing bij de iPhone 6s Plus is weinig veranderd. De telefoon is gemaakt van metaal en heeft mooie afgeronde hoeken. Het design is goed geslaagd.

Helaas zitten er ook minpunten bij de iPhone 6s Plus. De grootte van het scherm past namelijk niet bij de grote van de telefoon zelf. De hele voorkant van de iPhone 6s Plus bestaat voor maar 68% uit het scherm zelf. Vanwege de grootte van de iPhone zelf zal je er niet veel van merken want zelfs dan is het scherm nog erg groot.

Deze iPhone heeft een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels, dit is goed voor een pixeldichtheid van 401ppi.

smartphone-call
telefoon vergelijken

Hardware van de iPhone 6s Plus

De iPhone 6s Plus maakt gebruik van een A9 Chip, de nieuwste chip van Apple. Deze chip bestaat uit twee processorkernen die draaien op 1,84 GHz, deze processorkernen worden ook wel Twister-kernen genoemd. Deze kernen maken gebruik van 8MB aan cache.

Ook is het werkgeheugen verdubbeld van 1 naar 2GB.

Ook heeft deze telefoon een M9-coprocessor. Deze zorgt ervoor dat alles wat gebruik maakt van sensors goed werkt, denk hierbij aan bijvoorbeeld een stappenteller. Bij vorige telefoons was dit een losse chip, er wordt nu dus flink ruimte bespaard omdat die op de SOC staat.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

iphone 6s plus kopen