Tele2

Tele2 Sim Only

Tele2 is ooit opgericht in Zweden maar heeft nu ook een grote naam in Nederland, met name door het goedkoop bellen. Tele2 was eerst vooral bezig met het vaste netwerk maar is tegenwoordig ook actief in het mobiele netwerk. Tele2 heeft een eigen 4G-licentie en hebben hun eigen netwerk, ze zijn dus niet afhankelijk van andere netwerken zoals KPN, T-mobile etc.. Om deze redenen is Tele2 erg goedkoop op het gebied van 4G en bellen.

Waarom Tele2

Tele2 is totaal afgesloten van de concurrentie. Er zijn geen ''speciale'' pakketten, alles word simpel gehouden. Dit is dus ook de reden dat Tele2 een van de goedkoopste prijzen heeft op de Nederlandse markt.

Een sim only abonnement bij Tele2 afsluiten is een slimme keuze. Je kan namelijk je pakket elke maand veranderen, omhoog of omlaag. Dit maakt Tele2 uniek en vooral bekend.

Tele2 bundels

Tele2 bied gevarieerde prijzen voor de sim only pakketten. Voor 1.000MB internet, 100 belminuten en 100 SMSjes betaal je slechts een tientje per maand.

Deze provider geeft je ook de mogelijkheid om extra MB's/Belminuten te kopen als je buiten je bundel ligt. De prijzen hiervoor zijn natuurlijk wel wat duurder. Echter is dit zeker handig als je een keer in nood echt internet nodig hebt.

Tele2 bied zoals de meeste providers ook de mogelijkheid om data te kopen voor het buitenland. De prijzen hiervoor liggen zoals verwacht wel hoger dan dat je het voor Nederland zou kopen.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only Abonnement is hetzelfde als alle andere telefoon abonnementen. Echter krijg je bij een Tele2 Sim Only Abonnement geen telefoon erbij.

Een Tele2 Sim Only Abonnement geeft je toegang tot bellen en internet voor een goedkope prijs. Je ontvangt dus alleen een sim kaart zonder mobiel, sluit dus geen Tele2 Sim Only Abonnement af zonder mobiel!

Op TelefoonVandaag.nl kun je abonnementen van alle providers vergelijken. Via onze tool kan je van de laagste tot de hoogste prijs kijken wat bij jou past!

Tele2 sim only met telefoon

Bij Tele2 is het ook mogelijk om je sim only abonnement te combineren met een telefoon. Je betaald dan in termijnen voor je telefoon en telt hier je sim only abonnement bij op. De termijnen voor zo'n pakket liggen rond de 2 jaar. Voor een nieuwe mobiel zoals de Samsung Galaxy S7 ben je zo rond de 30 euro per maand kwijt voor 2 jaar lang. Hier zit dus wel je telefoon en een sim only abonnement bij.

Natuurlijk is het niet handig om dit te doen als je al een mobiele telefoon hebt. Als dit het geval is raden wij je aan om alleen voor een sim only abonnement te gaan.

Over TelefoonVandaag

TelefoonVandaag is een nieuwe website op de nederlandse markt. Op TelefoonVandaag kan je gemakkelijk en snel telefoon abonnementen vergelijken. Je kan ook op TelefoonVandaag Sim Only Abonnementen vergelijken. Wij bieden producten aan van veel bekende providers zoals: Robin Mobile, Ben, HollandsNieuwe en nog meer! Ook de telefoons die wij aanbieden zijn bekend, zoals de Samsung Galaxy S7 of de nieuwste iPhone 6! Het grote voordeel van TelefoonVandaag is dat de TelecomVergelijker makkelijk te gebruiken is. Zodra je met de filters een keuze hebt gemaakt wordt je meteen doorgestuurd naar de website waar je vervolgens het product kan aanschaffen.

tele2 sim only abonnement